عصر روز پنج شنبه ۲۸ آذر ماه به دعوت مدیریت شیلات هرمزگان برای شرکت در دومین جشنواره پخت آبزیان هرمزگان با مدیریت سرکار خانم پوردریایى که به اتفاق دوستان وبلاگ نویس از جمله خانم یاسمین گل (وبلاگ دوقناری) ، و دختر خانم جوان و زیبای مینابی سمیره عزیز(وبلاگ انبا میناب) که هر دو زحمت کشیده از چندین فرسنگ راه دور آمده بودند٬ به محل برگزارى جشنواره در بوستان خلیج فارس بندرعباس رفتیم .
حضور مردم به جشنواره رونق خاصی بخشیده بود به نحوی که بسیاری از افراد حتی ایستاده فعالیتهای مختلف جشنواره را تماشا می کردند . حضور کودکان زیبا که در گوشه ای از محوطه جشنواره نقاشیهای کودکانه خود را می کشیدند بسیار دیدنی و جالب بود . و همچنین حضور گروه موسیقى سنتى میناب با اجراى زیبایش جشنواره را به شبى فراموش نشدنى مبدل کرده بود .
آنچه که بیشتر براى من جالب و لذت بخش تر بود، فعالیت و تلاش این بانوى هرمزگانى بود . مدیریت جشنواره را به نحو احسن و با کمال میل دایر کرده بود بطورى که رضایت هر فردى از این جشنواره بهترین گواه بود . از نحوه تنظیم برنامه گرفته تا تدارکات دیگر . وقتى ایشان را فعال مى دیدم یک نوع احساس فخر به خودم مى ورزیدم که یک بانوى هرمزگانى واقعا صلاحیت و قابلیت خود را در هر زمینه اى ثابت نموده است .
سرکار خانم پوردریایى با پختن کیک جشنواره که به دو رنگ آبى و قهوه اى آن را تزئین کرده بود نشانى از ساحل زیبا با ریگهاى داغ قهوه ای و طلایی سورو بود که کالنگ ، میگ، لالاچین هم بر روى این کیک بخوبى نمایان و درخشان بود. دیکوراسیونى بى نهایت جالب و تنوعى بى نظیر از خلاقیت هنر این بانوى پر تلاش بود ..... اما حسرت نخوردن این کیک به دلمان ماند و نوش جان مسولان شد ....!!!
شاید بنظر برسد که کار دیکوراسیون کیک یا دسته گلهایى که ایشان تدارک دیده بود بسیار سهل و آسان باشد اما وقتی از خانم پوردریایی پرسیدم زحمت دیکوراسیون دسته گلها را به سه - چهار روز زحمت متوالی و خوابیدن و استراحت در این چند روز را به ۵-۶ ساعت خلاصه کرد !!!! زحمات و هنرش قابل تقدیر است .
در اخیر تشکر از دو شخصیت محترم برای تشریف فرمایی در این جشنواره . ** یکی پدر بزرگوار و محترم جناب حبیب سورویی و خانواده محترم ایشان و پوزش صد چندان تقدیم شما پدر گرامی که سعادت ملاقات شما را نداشتم . به امید فرصتهای دیگر و بهتر..**و **دیگری دوست بسیار خوب و مهربانم... با وجود اینکه حالش خوب نبود اما آمده بود.... و تا آخرین لحظه بهترین همراهم بود ... دوستت دارم **
**و تشکر از سمیره گل(انبا میناب) برای هر ثانیه هر لحظه... و خاطراتی فراموش نشدنی . **
نکاتی از جشنواره :
در حاشیه .... و مربوط: اینها گل مریم و رز نیستند! بلکه دسته گلهای زیبا و جالبی ایست از چغندر و شلغم و برگهای آن هم از فلفل سبز اما بشکل گل رز ٬ گل مریم اما با پیازچه دسته گل دیگر با تربچه و تعداد دسته گلهای زیاد دیگر. همه این کارها حاصل تلاش و خلاقیت و هنر خانم پوردریایی است که در دیکوراسیون و پخت غذاهای سنتی و مدرن در استان حرف اول را می زند.